Danes so nas pa postregli v Botru na Vrhniki. Izvrstno: njoki s škampi, dagnje na buzari, špageti s štirimi siri, ocvrt sir, solate, belo vino in seveda koktejli: ljubimec, plavi angel in boter. Za sladico pa grmada in čokoladne palačinke.Zelo zelo okusno, osebje pa izjemno prijazno.
Vesna Milek Recko
Kaj jutri za kosilo?
Včeraj: ribji brodet, ki je ostal od sobote in popečena polenta
Danes: špinača, pire krompir in pečena bedrca
Jutri: se mi ne sanja...
Pa vi?
Darja
Včeraj zrezki v omaki in tortelini.
Danes pire krompir in polpete( iz skrinje) v paradižnikovi omaki.
Jutri najbrž jota, bomo še videli.
Imam občutek, da pišem zmeraj eno in isto. Uffaaaa.
Suzana
Včeraj polpeti iz osliča z mešano solato, sladoled za poobedek, danes ričet s popečenimi sirovimi kruhki, jutri bo pa pela hitra hrana, verjetno kaka juhca iz Paninoteke ali pa njihovi 
sendviči, pa bo želodček
.
Loni 
Oglas
Včeraj sem imela golaž z njoki iz skrinje in solato z fižolom
Danes mineštra iz skrinje in dalje znajdi se sam ( delala sem namreč cel dan )
Jtri tenstana kisla repa in kos šunke. Glede na čas mojega prihoda domov bo krompir ali pa samo kruh.
Vprašanje: juha iz Paninoteke - poješ tam? vzameš domov? Pojma nimam kaj to je, nisem iz LJ, firbec me pa vseeno matra.
Danes: Piščančja perut v zelo dobri omaki, vložene-naribane kumarice in kruh...njami
Jutri greva pa s fantom jest nekam ven.
Danes makaronovo meso, solata.
Jutri spet rezerva iz zmrzovalnika.
Pire krompir, spinaca, pa pohani oslici in zelena solata.
ANJA
Nekakšna "kitajska" enolončnica: na tanko narezana govedina, zmrznjena kitajska zelenjava in riž ter začimbe po okusu: hitro pripravljeno ter celo dobro.
LP
cervus
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.