Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Govejo - kurja kostna juha z gresovimi knedelčki

Zapečena ajdova kaša

Pečene perutničke

Kumare v solati z mladim sirom

Rdeča pesa

Jutri : ostanki in skleda solate

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Včeraj smo se potepali po Krasu, zato okušanje pancete, pršuta in terana.

danes: pečen piščanec in krompir, skleda solate, za sladico ocvrt bezeg in jagode.

rosie

Danes: pecena riba, na maslu popeceni belusi s parmezanom.

Amelia

Gnes:

češnje, veliko češenj, ceni navkljub (se rajši odpovemo drugim rečem, na primer gostilnam )

lp

mzm

Uf uf, kako lepa skodelca, miškazmokce!

Pri nas danes:

- krompiruša na žlico

Mygrace

PONEDELJEK:

Čorbica na podlagi reciklaže - juhica od včeraj, nekaj govejega repa, dodatek zelenjave, za zgostitev rosilini; na sladkem področju tudi reciklaža iz ostankov palačink od sobote - premazane s smetano, jajcem in kokosom, prelito s sladko smetano ter zapečeno (pregrešno dobro):

Pozdravček!

Danes: "bogata" solata: zelena solata, paradižnik, nariban sir, pečen piščančji file, kruhove kocke, rukola, jogurtov preliv

Jutri: pica

Sreda: zelenjavna juha (vse domače: mlad korenček, mlad grah, mlad krompir, mlada kolerabica, njami), pa gratinirane palačinke

matejaoz

Dragička: Porečem samo NOM NOM NOOOOOOOM in ESKVIZI. Kar vidim se, kako lepo bi moja žlica pasala v tistogosto juhico. Da vas nekoč ne presenetim na domačem pragu

Danes: Nekaj malega krompirjeve solate (darilo dobrega prijatelja, ker je spet pretiraval v količini sestavin za par ljudi in tako sem jaz ponovno njegov koš ), polovička popečene hrenovke in paradižnikova solata.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes goveja juha, riži bizi, nekaj malega mesa, paradižnikova solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

fižolova mineštra s korenčkom

gibanica

pozno popoldne pa kuhanje češnjeve marmelade

lp

ledenka_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti