Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Đizus jaz mam fobijo pred žabami, ve pa s takimi fotkami strašite...

Mi smo danes jedli kislo juho s svinjskimi parkljčki, svinjske zrezke in paradižnikova solata (kuhala mama).

Jutri jem sama in si bom skuhala špagete s tuno, koruzo, pelati, zelena solata z vrta ter total brez okusa, ampak meni najboljše prve češnje.

V soboto korenčkova juha, puranji zrezek ovit z rezino sira in rezino pršuta, zelena solata. Deci domačih brajd direkt v žilo. 

Začetnica

Danes špargljeva rižota, popečeno meso na žaru, domača zelena solata. Posladek pecivo z rabarbaro.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes bo mesni sir in kruh, zame berivka z redkvicami.

tanjaj

PETEK:

Golaž (da te kap), njoki, zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!

zelena solata s fižolom

vaniljev puding

češnje

lp

ledenka_

PETEK:

jajčki na oko, ržen kruh, paradižnik v solati.

msegov

Sreda: bučkin sufle, file aljaškega lososa z sveže popečenim timijanom, paradižnikova solata. Nom nom
Čet: Pizza z hrenom, jajčki, pršutom
Pet: Mešana solata; paradižnik, češnjevci, šparglji, mozarella, kumare, olive, bučke...
Jutri: Kaj bo za kosilo še ne vem, drugače pa ponovno PEČENJE vikend. 3 vrste sladic, pol pa poskusne zajčke poklicati, da vidim kako pa kaj :D

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Slana torta (blitva, mascarpone...)

beluši v solati in češnje

a ežoj nima časa, trenira skoke?

lp

mzm

Pride kakšn dan ( da te kap ), ko ne gre po načrtu. Danes je bil na jedilniku violičan riž, pa se je neki sfižilo, pol sem se mogel matrat kar s temi ribami in kosom kruha:

ežoj

Danes pri nas:  krompirjeva musaka, berivka z redkvicami.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti