Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Miš, nardila si super miške.....

Jana, prosim pojasni, kakšen je krompirjev zos = omaka, ne?

naor

Naor, tukaj je eden izmed receptov zanj http://www.kulinarika.net/recepti/14160/enoloncnice/krompirjev-zos/

Jaz izpustim mleto papriko in ketchup ter na koncu dodam malce hrena.

Jannaa
Včeraj; reciklaža nedeljskega kosila Danes; pravo pustno kosilo, prekajena krača, solata in seveda krof Lp arima
Ribe (fileji slanika) iz pečice, za krompir je zmanjkalo časa, solata in........krofi Ninja24

, sem tuhtala, kam je naša žabica izginila!

Krofi so res lepi, bravo!

lp

mzm

Jao, kako luštno imamo!

Danes smo improvizirali: Rakovičji polpeti iz zmrzovalnika (  goljufam, ker sem jih naročila in so prišli do mene zmrznjeni ), solata, za poobedek pa eno samo zdravje: Na toasterju popečeni jabolčni kolobarji z muscovado sladkorjem in cimetom ter nekaj doma narejenega limoninega jogurta.

grilledapples_595

zmoke, krasne si scvrla.

Vanja

je pojedla lepo miško.   Joj, kam smo prišli!

Nesramnost pa taka! 

Zgleda pa, da ne do konca, še neki miga

Balenka

Danes za kosilo: gobova juha in nato praženi šampinjoni z bučkam in papriko

kasneje popoldne: jabolčni štrudelj

larci
Midva danes: piščančnji paprikaš-pekoč z cmočki,, doma spečeni kruhek, sadna solata Jutri: gobova juha,koroški ajdovi žganci z ocvirki, puding-po želji. petek: zelenjavna juhica, rižev narastek!!!!! Timi-kuža - hrana za kužke! LP Timibonči p.s.: se moram še naučit prilimat slikce-da boste vedeli in verjeli, da res kuham. timibonci

TOREK:

Perutničke s porom, trganci in zelena solata:

picture_4274_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti