Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas,mož joto in klobaso,jaz zelenjavo kuhano na pari in motovilec s krompirjem.

Milži

danes :

domači njoki in golaž

mene ni blo doma in sem si v službi kar pizzo naročila

jutri pečemo na veliko za obiske in sodelavce

lp

ledenka_

mi smo danes, po dolgem času spet, čebulno juho, popolno solato po Vanjino in jagode, lepe in dobre

beva

TOREK:

Grahova juha z risoni; vratovina v porovi omaki, ščipanci; zeljnato-krompirjeva solata:

Pozdravček!

solata:rdeč radič in jajca

jutri me ni celdan doma tako da nevem kaj bo..

grem naprej pečt

lp

ledenka_

Danes: goveji minjoni, pečen brokoli in cvetačas čilijem, česnom in sojo, mešana slata s krompirjem, skutini štruklji zraven pa domača slivova marmelada.

danes: zelenjavna juha in mešana solata z gamberi,feto in jagortovim prelivom, za sladico pa rolada.

Zuckerfee

Včeraj  goveja juha in špageti z domačo paradižnikovo omako, rdeča pesa

danes rizi-bizi, piščančji zrezki v smetanovi omaki, kitajsko zelje in rukola v solati

tabu

Danes za ene krvavice in praženo kislo zelje, za druge šopska solata.

rosie

Včeraj: PAr mešanih stvari iz hladilnika in zmrzovalnika, zaradi dolgega dne: Je bilo bolj pomembno biciklat, kot kuhat. Oma se že krega name.

Danes: Poleg tega, da se dela skuta in peče Valizer brot, so za večerjo (aj, vaše kosilo) zaželene slane palačinke. Jih bom verjetno prelila z lahko kremno omako s piščančjim mesom in suho vratovino odišavljeno s svežim pehtranom. Solata, za desert hruška, kuhana v črnem vinu. Za predjed pa delo na vrtu.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti