Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: kumare v omaki(domače) pire krompir,dušen puran Jutri:piščančja obara,palačinke , zelena solata Milži
Ežoj-san, ali je トマト z domačega okolja? Spet bi se prijavila, če bi smela pomesti sol s čudovite japonske servirne deske. Jaz pa danes: ponovno nič, ker mi je prevroče. Zjutraj se napokam sadja, opoldne sladoleda, čez dan pijačke in zvečer kakšne solatke. lp, beatrice

Danes krompir in stročji fižol z ocvirki in kislo smetano.

jade

golaž. testenine, zelena solata

Balenka
Ogromne količine metinega čaja. Ogromne količine tzatzikija. Ogromne količine sieste. Delo samo v omejenih količinah. japaja

Ma goga, le takrat, ko se bojim, da me bo zeblo.

Ko moja prijateljica Beti ( to je samo za prijatelje, drugače je Elizabeta ) naroči da skuhajo čorbo, quin s gardnner ( ne vem kako bi se to prevedlo, en pač, ki tam dela ) se sprehodi po quin s gardenu ( to je eno mesto v bližini Betine hiše ) in pobere od vsega po mal, to odda v kuhinjo, shuhajo pa tole:

ežoj

Kaj je, a danes ne bomo nič jedli?

Jaz imam ( sem imel ) en krožnik kvinkine čorbe od včeraj, bo držala do večerje ko bom verjetno kaj spekel na žaru.

ežoj
Danes:puranovi zreski v omaki ,krempir v kosih,pradižnik v solati. Jutri:pečen piščanec,pečen krompir,endivija s fižolom. Milži

SOBOTA:

Perutničke in kifličar - pečano v pečici, skleda zelene solate.

Pozdravček!

DANES: Odtajan golaž sam s sabo-->elan za kuhanje priloge je izparel v opoldanski pripeki, kruh od včerajšnje večerne peke misteriozno izginil v temi noči... Viva Meier

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti