Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:    makaronflajš z    mesom

domača solata,   breskve, sladoled

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Četrtek:                               

Pozdravček!

Danes je hči dobila preostanek govejih zrezkov v omaki in kruhove cmoke, rdečo peso v solati. 

Moja dva meso po dunajsko, pomfri iz domačega krompirja ( odličen), paradižnikovo  solato. 

Jaz pa popečen piščančji file, popečene rezine bučke, češnjevega paradižnika z začimbami in nekaj pomfrija, rdečo peso. Še malo pa začnem z vlaganjem letošnje. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29. jun 2017 16:58

danes filane paprike, kruh in zelena solata

Včeraj smo imeli: grahovo juho, mesno lazanjo, solato iz vrta in pecivo iz skute in marelic.

Danes sem spekla brancine v pečici, zraven pa zeljnata solata s krompirjem,

Domači piškoti kljub vročini zelo hitro kopnijo. Danes sem zamesila za ene orehove linške kekse, jutri jih pa samo še spečem.

LP, Saša

Danes:   pečene  perutničke

riz s papriko,      paradiznikom    in 

domača solata  ,        sladoled in breskve

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Petek:                           

Pozdravček!

Danes rižota s piščančjim mesom in zelenjavo ter zelena solata. Jutri pica in paradižnikova solata z dodatkom čebule in kumar.

vrtnica

Danes filana paprika, pire krompir, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes zelenjavna kremna juha(grah, bučke, korenje), tortelini s zelenjavnim nadevom in domača paradižnikova  omaka z bučkami iz kozarca. Zeljnata solata, svež ananas za posladek.

LP, Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti