Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavni zrezki z rižem in fižolova solata Jutri: domača pizza in za posladek sadna kupa Jannaa
Danes: goveja juha s palačinkami, govedina po dalmatinsko, bel fižol kot priloga, zelena solata, sladoled. Jutri: goveja juha, pečen mlad krompir, pohana cvetača, zelena solata. leonka
Ežoj jaz se bom kar k tebi na kosilo povabila, da ne boš kuhal samo za enega reza

ČETRTEK:

Polnjena paprika pečena v pečici, zraven bo pire krompir:

Pozdravček!

Kakšna gužva okrog Ežoja! Rezi,kar v vrsto prosim! Ežoj, da se ne boš prevzel, ostani tak simpatičen študent še naprej! naor
Dragička, tole pa ful dobr izgleda.Tudi pri tebi se bo začela delati vrsta v času kosila! naor

Danes: v pečici ( za lepo vreme ), kremenetlc ( prepečen) in krompir ( ravno prav pečen ),  solata in antiholesterin ( na recept ).

Ma danes je pri meni polomija, boljše se drenat okrog dragičke.

ežoj

Danes: Še ena solata, tokrat iz podzemne, s kakšnimi proteini.  Pa en kos je še v hladilniku. Veliko ledene z .

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 17. 2010 16:37
Ežoj je bila prevelika gužva pa si pozabil mirkat, da se nebi prepekel, bo drugič boljše segedin in kruh reza
Sobota: pizza Nedelja: goveja juha z rezanci, goveji trakci v cebulni omaki, pire krompir, endivija s krompirjem, pa posladek pa "Jabolcna torta - zelo dobra" iz baze Ponedeljek: goveja juha z vlivanci, zeljnate krpice, mesana solata Torek: fast food na Svedskem Sreda: makaronflajs, mesana solata Cetrtek: rostilj Petek: zvitorepka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti