Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Praznimo zmrzovalnik. Zelenjavna čorbica. Kruh (po želji). Bezgova šabesa. In Gogina alpska torta. Odlična! japaja

Danes: Evo, že spet pogrevam (mogoče pa 5 litrska posoda res ni primerna za samo 2 člana družine ): Boranja, od včeraj, garlic bread narejen doma iz kupljenega kruha. . Rabim idejo, kaj še zraven. Pliiiiz!

Vanja
Petek: sirov burek od včeraj, jogurt Sobota: polnjena paprika, pire Nedelja: ostanki od sobote, bel kruh krinolina
Danes: topli sendviči z mešano solato (paradižnik, kumarice in paprika) in jogurtovo pecivo. Jutri: špageti bologneze, motovilec s krompirčkom in skutino pecivo Jannaa

PETEK:

za enega - korenčkovo-porova omaka, hrenovka, grez;

drugi - omaka (iz skrinje), makarončki; zraven velika sklepa zelene solate:

Pozdravček!

Danes: zelenjavna juha, riž z začimbami, losos, zelena solata s koruzo Jutri: zelenjavna juha, svinjski kare, pečen krompir, dušene bučke, zelena solata, pecivo iz banan Nedelja: goveja juha, mesna musaka, zelena solata, jabolčni štrudelj NENA58
danes: pohani sir s tatarsko omako, solata, sacherca jutri: piknik beva

Evo, makaroni, pa polivka puranji paprikaš po moje, solata, belo vino:

testenine so ravno pravšnje, kuhane po navodilu z vrečke, do stopnja al dente plus deset minut.( opsss, smeškoti mi delajo).

Menda bom še kaj našel sladkega, da mi cukar ne pade.

ežoj
Danes: goveja juha, golaž iz sv.mesa, makaroni, zelena solata, gibanica Jutri: kurja juha, rižota z zelenjavo, velika skleda zelene solate lp leonka
Danes:kraljevski krompir,ostalo nam je nekaj pečenja od prej(iz skrinje) golubić

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti