Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mišzmoko, kako čudovita slika in dobra hrana 

Danes: stročji fižol v jajčni omaki, kuhan krompir, mešana solata, rižev puding z vanilijo

breskva

Ajdovi štruklji z orehi in borovničevi cmoki - oboje domače izdelave

Mišzmoke - tvoje slikice so čudovite. Hrana pa še bolj!

Danes pri nas: pizze iz pizzerije in sestavljena domača solata(endivja, češnjevci, koruza, jajce, parmezan, provansalski preliv)

Obup od hrane te dni 

Ossi

Jaz pa mal v preteklem vikendu testiral in preizkušal ďvorne preizkuševalce  Sebe in še nekoga prepričal, a tretja oseba, ki ni ljubiteljica govejih vampov je pa bilo malo težje....  GOVEJI VAMPI S PESTOM

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Juha iz stočjega fižola, korenčka, cvetače in še kake pol maminega vrta, palačinke s skuto.

Pipi Maj

Se še kuha:

Piščančji tunel, cvetača z drobtinicami, mešani radič s krompirjem.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Jota, kranjska klobasa, kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes umešani jajci s paprikama, paradižnik, za večerjo pa krožnik zdušenega kislega zelja, še od včeraj :) 

"Sam da je sladk pa kofe!"

kitchenwithblas je napisal/a:

Jaz pa mal v preteklem vikendu testiral in preizkušal ďvorne preizkuševalce  Sebe in še nekoga prepričal, a tretja oseba, ki ni ljubiteljica govejih vampov je pa bilo malo težje....  GOVEJI VAMPI S PESTOM

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Jooooj vampi!!!! Vampe obožujem :) si jih pa na žalost zelo redko naredim, ker fantu res ekstra smrdijo, tako da izkoristim kako soboto ko dela ;) njammmm.. tudi tole bo prišlo na vrsto :)

"Sam da je sladk pa kofe!"

Danes: špageti, mesna omaka z grahom, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti