Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha z ribano kašo in hrenovkami, polži s sirom

breskva

Danes goveja juha z domačimi rezanci, mesna omaka s špageti za moja dva, jaz pa škampe s pirini špageti, mešana solata pa zavitka od včeraj.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Nedelja:        

Pozdravček!

Danes:  pečene sv. rebre,pečen krompir , mešana zelena solata, kumarična,  

domači krofi.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 01. 2015 13:45

današnje kosilo nr. 1: še včerajšnja piščančja obara,

kasneje pa bo pečen odojček, zraven pečen krompir v koži, stroji fižol na solato

majaos

Skuhala sem nam brokolijevo juho, puranje mafine, popečeno zelenjavo in kumarično solato.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Zelenjavna mineštrca, pečenka, kuskus, gomolj zelene s fižolom in mocarelo v solati, jabolčna pita.

daga

Goveja juha z govejimi cmočki, pečene perutničke, džuveč riž in kuhano korenje v solati.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarično pester vikend: v petek ena malo bolj formalna večerja pri nama: marinirane artičoke s parmezanom, bučni in namaz iz rikote s kaprami, malo pršuta in fokače za predjed. Kremna juha iz graha/brokolija in limet s suhim pachino paradižnikom, na hitro popečen lososov file in zelenjavna ponev. Sadna solata iz ananasa, manga, granatnega jabolka, banane. 4 vrste čokolatinov ter makova in orehova potica, prvič je imela lepo obliko, hkrati zelo dobra. 

Včeraj večerja pri prijateljih, piščanec v kokosovem mleku, riž, za predjed humus in en zelo dober bližnjevzhodni kruh. 

Danes sva se odločila za gragnano špagete s paradižnikovo omako z lignji, preostanek petkove sadne solate. Pravkar spila še kavico :) 

Saša

Čičerikin curry in rjavi riž.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti