Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Amelia, a je to znani švedski recept za Jensenovo skušnjavo?

ežoj

Včeraj: goveja juha z rezanci, goveji ptički v omaki in pire krompir, zelena solata - endivija, poznopopoldanska sladica (kremšnite).

Balenka

Danes: pečenka (domače koline) in pasulj.

Lep dan!

sam_0956_595

irenakr
Včeraj: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pražen krompir, ocvrt piščanec, zeljna solata z zeleno in motovilec. Danes: jota v katerem so se kuhala rebra in kranjska klobasa, ajdovi žganci in kruh

Danes:

- ni bila zmetanka, sem res lepo zložila. Krompir, kislo zelje, ješprenj... polito s kislo smetano in jajcem ter zapečeno do zlate barve

- panaton

Poobedek:

- morda, kdo ve..

japaja

Danes, Amelijin krompir s srdelicami ali, če vam je ljubše, Jensenova skušnjava:jansen_006_595

ežoj

Sobota:

- mlinci s pečeno salnino in čebulo, prelito z mešanico jajca, kisle in sladke smetane ter soli in

popra,zapečeno v pečici (zame in taščo, ta si je še malo odojka psekla zraven)

- orada in brancin ter pečen krompir (mož in hči)

- piščančji file po dunajsko in pomfrit za sina

Nedelja:

- piščanec s tamarind omako /(Indonezija)

- riž nasi goreng

(tokrat vsi jedli enako)

Ponedeljek:

- navadna omaka iz mletega mesa (ponarejena bolonjska), za enega zraven krompirjevi svaljki  (luleki), za drugega testenine, jaz sem pa jedla tagliatele z gamberi (zunaj seveda)

mamamia

krompirjev golaž, kremšnite

Balenka

Čevapčiči, zame zenf, za ostale majoneza, zraven pa solata.

Vilma
danes: goveja juha z rezanci, zrezki v naravni gobovi omaki, špinačni rezanci, mešana solata. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti