Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota: segedin in žganci ala babi

nedelja: goveji zrezki s korenjem in kolerabo, tenstan krompir, solata,

ponedeljek: goveja juha, korenje in koleraba v omaki, tortelini, solata

torek: goveja juha, kruhopedi (polpeti iz govejega mesa in kruha), solata

sreda: goveja juha, piščančja rižota, zvečer pa božična večerja pri sestri, ki je odpadla ker smo zboleli

četrtek: goveja juha z gresovimi cmočki, testenine s šampinjoni in gorgonzolo, solata, sadje s smetano in sladoledom ter seveda potica in vino 

petek: sarme, potica

marelica

Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 25. dec 2008 17:43:19
včeraj:kokošja juha, tenstan krompir, dunajski zrezki, kuhana cvetača, solata danes: kislo zelje, krompir v oblicah, pečenica tanjaj
vceraj: pecene zarebrnice, kuhan krompir, radič, zvecer se jabolcni zavitek Paola danes: prazena jetrca, kruh, radic s krompirjem jutri: pecenice, kruh, zelje bberta
Včeraj: Goveja juha z rezanci, srna z omako, pečen krompir, zeljna solata s fižolom, sladoled Danes: Včerajšji ostanki juhe in srne, solata mily
Fižol z mletim mesom, polenta, zelena solata. breskva
Kitajska improvizacija: piščanec v koščkih, mariniran v sojini omaki, na hitro popečen s kosi čebule, dodala sem blanširan brokoli, brstični ohrovt, mlado koruzov storžih in rdeče zelje. (obožujem barvne kontraste na krožniku). lidka [sonce]
danes:matevž,kisla repa,pečenica,ocvrki domač breskov kompot,kava Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 23. dec 2008 18:29:13
Telečja ragu juha, čežana. breskva
danes:sirovi štruklji z maslom in drobtinicami ninkica
Jedilnik za dve osebi: - suhe fige ovite v pršut - goveje marinirano meso, pečeno v pečici, nadevano s pistacijami in mandlji, pa na robu nekaj suhih fig, za okras. Omaka iz čebule, pora, jabolka in česna, pa malo vina. - blanširani cvetki cvetače in brstični ohrovt, posuto s parmezanom - motovilec z jajcem v solati - rdeče vino, za katerega skrbi moj najdražji, nimam pojma, kaj bo na mizi - svež sladoled, gozdni sadeži (če bo lubi hotel, mu naredim še kak krompirček) Pa še kapučino kavno torto torto z brusnicami in okrašeno z veliiikimi kavnimi ostružki sem naredila, ta bo za jutri. lidka [sonce]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti