Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sem na dopustu, zato imam čas za ljube.

Danes smo jedli krompir v kosih in stročji fižol na maslu, piščančja prsa pečena skupaj z jabolkom in pol čebule. Za posladek jabolčna pita.

Jutri: bučke v omaki z gorgonzolo in panceto (malo za žmoht), široki rezanci in velika skleda solate (endivija, radič) z malo krompirja. Za posladek še včerajšnja pita pa 

Četrtek: bučkina krem juha s kruhovimi opečenci, polpeti pol mesnih in pol bučnih, pečen mlad krompir, paradižnikova solata s feto in svežo baziliko. Posladek bo pa še ne vem kaj. Najbrž kar kak kos za petkovo slavje.

Petek: za slovo šolskim počitnicam piknik: za začetno lakoto žar: hrenovke, čevapčiči, vratina, piščančja nabodala, gobe, piknik solate, malo kasneje pa bograč, za zraven pa še drobnjakovi buhtlji, pirin kruh, lešnikovi rogljički, čokoladna .

Vmes pa   , ,  .

Sobota: znajdi se, ker tolažimo mucka.   Za otroke hitre testenine s sirom in pesa v solati. Za odrasle pa bo bograč (brez krompirja) 

mamka

jade je napisal/a:

Simona84 je napisal/a:

Včeraj: piščančji zrezki v gobovi omaki, kruhovi cmoki, kumarična solata v smetanovi omaki

Lep dan in veliko se smejte

Kako narediš kumarično solato v smetanovi omaki?

Jade samo fulll kisle smetane zamešam v solato... moji temu rečejo "kumare v smetanovi omaki".

zapečeni štrukli zelje salata s bučinim uljem Lidija...
Piščančji paprikaš, kruhovi cmoki, zelena solata s fižolom, sladoled, kava. Lep pozdrav White Daisy

Jutri pa kar "hitri pastičo" , pa kakšno solatko zraven.

MM
Sreda: testenine z zelenjavnim prelivom, mešana solata, Četrtek: gobja enolončnica po rusko, atomski študel. breskva

Včeraj: pleskavice, fižol in krompir v kockah, zabeljen z veliiiko ocvirki (ki bi jih jaz lahko kar same z žlico jedla, tako jih obožujem )

Sporočilo je spremenil(a) Simona84 dne 28. avg 2008 05:21:46
Krompirjev zos zabeljena fižola z veliko ocvirki Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
Na čebuli, česnu in na koščke narezana slanina, hitro prepraženi jurčki, ki sem jih namočila v slan krop. Dodala sem vegeto, poper, žličko rdeče paprik, žličko drobtin za zgostitev ter nekaj krompirja narezano na večje kose. Vse sem posula s peteršiljem. 5 jurčkov sem kupila na tržnici za 8 E. Zraven bo zelena solata. Pozdravček! Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 28. avg 2008 18:47:03

Danes pa kar piščančji golaž s smetano - iz skrinje, zmečkan krompir, radič s fižolom v solati.

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti