Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

krem juha od brokule zapečeno tijesto sa svježim sirom teletina na salatu svježi krastavci salata s mladim lukom Lidija...

včeraj: jelenov golaž z krompirjem, regrat, šmorn, sadna kupa brez smetane

danes: segedin, za otroka pa tortelini v smetanovi omaki

jutri: pa še ne vem.

JORDI
Jordi, a imaš tudi ti bolj zbirčnega otroka, al je še bolj majhen? Tudi mi kuhamo včasih več menijev. mai Sporočilo je spremenil(a) mai dne 13. mar 2007 09:53:02
fant je 13, punca pa 10. Ka re zbirčnosti tiče, raje ne bi o tem. Sedaj pa imam še jaz ločevalno in je včasih hudo skuhati. Ampak se dogovorimo, pa tudi pogrej in pojej varjanto prakticiram(shranjevanje že kuhanih stvari v skrinjo). Je pa pri nas vsaj 4x na teden kosilo v dveh varjantah. Tako sem jih razvadila. Mož je pa 100% mesejedec. ampak zanj makaronflajš ni meso. JORDI
Sva že dve. Pa zihr ne edini. mai
torek: golaževa juha, sveže pečene žemljice, pita s skuto in ananasom (če bodo pridni) Julija
danes: čemaževa juha, maffini jutri: Mesna lazanja, regratova solata.... četrtek: nekaj iz voka, tiramisu
Zelenjavna juha, špageti s paradižnikovo omako s tuno, regrat fresh
ohrovt s junetinom http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6568 Lidija...
piščančji paprikaš, riž in kisle kumarice, ker sem pozabila kupiti solato!!!! plopsa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti