666, kolikor sem Vanjo razumela, ji cottage cheese in ricota ne tekneta tako kot naša skuta, ne pa da ne ve, da to ni eno te isto.
mamamiaVaše najljubše pecivo s skuto
Sama skuto kupujem. Kakšna je domača sem pozabila, če sem sploh kdaj prav vedela. Jo imam pa rada, kakršno koli, v slanih, sladkih jedeh, kuhanih in pečenih, tudi sama z malo kisle smetane mi gre v slast, lahko tudi brez sladkorja.![]()
| mamamia je napisal/a: |
666, kolikor sem Vanjo razumela, ji cottage cheese in ricota ne tekneta tako kot naša skuta, ne pa da ne ve, da to ni eno te isto.
|
Ja, točno tako, mamamia.
Njegovih zapisov že dolgo ne čitam, ker zvenijo nekoliko "zviška", kot bi rekla moja oma. :)
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Ja, točno tako, mamamia. Njegovih zapisov že dolgo ne čitam, ker zvenijo nekoliko "zviška", kot bi rekla moja oma. :) |
Hvala. To je vse, kar sem moral vedeti. ![]()
Jutri zjutraj pa skutica na slan način, po vaših predlogih! Uživalo in cmokalo se bo...KOMAJ ČAKAM ![]()
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Ja, točno tako, mamamia. Njegovih zapisov že dolgo ne čitam, ker zvenijo nekoliko "zviška", kot bi rekla moja oma. :)
|
Da malo zasmetim temo: treba bo spet naokoli prit, Andaz cafe kar kliče ... Četudi ni skuta.
mamamiaMamamia, Kje je tale Andraz cafe?
Na Peti, 485, nasproti knjižnice, tam sem jedla tiste pečene hruške z medom in pistacijami ter z grškim jogurtom, sem recept v bazo prispevala (sem doma ponavljala vajo ...). In odlično kavo imajo, pa veliko eko idelkov.
http://www.opentable.com/the-shop-andaz-fifth-avenue. Če boš kaj tam, vsekakor pojdi.
Bova nadaljevali po zasebni, da ne biva preveč zasmetili, ok?
Uživaj, pa lp,
mamamiakar sveža bo še najboljša; pečena skuta in smetana sta namreč zelo nezdravi in lahko celo zdravju škodljivi
Lakica| Lakica je napisal/a: |
kar sveža bo še najboljša; pečena skuta in smetana sta namreč zelo nezdravi in lahko celo zdravju škodljivi
|
Zakaj pa to? ![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.