Rogljič Croque Madame
Če mi je bilo kaj odvratno, je bilo to cvrenje v fritezi, potem pa čiščenje. Zato je lepo romala v smeti, vse ostalo, razen čiščenja maščobnih naslag z vrha kuhinjskih elementov, pa nekako gre....
Ampak gre za to, kaj neradi kuhamo - hm, ne gelde na to, kako rada pečem, se mi je najtežje spravit zraven h kakšnim piškotom. Ironija, ni kaj, glede na to, da so piškoti ennnnna od reči, ki mi najbolje uspevajo...
Mamamia
mamamiaMrzim polnit lignje in panirati cvetačo.
Ostalo rada delam skoraj vse s tem, da jed pripravim od A do Ž. Ošpice me napadejo, ko mi nekdo naredi en del in potem moram dokončat.
Ali pa da se kdo plete po kuhinji in nekaj "šnofa".....
Timskemu delu sem dala pozitivno oceno le na izpitni poli, da sem dobila višjo oceno. ...ha ha - roko na srce : resno ne maram delat v skupini in kuhanje je zame umetnost do te mere, da se umetnik potrjuje v svojem elementu sam.....![]()
Menda bo to kar drobno sekljanje česna in peteršilja za tržaško omako, ki si jo vsi pri nas tako radi polivamo po pečenih ribah, bučkah, papriki, melancanih... Na začetku najine "kariere" je bil moj precej razvajen glede velikosti nasekljanih česnovih kockic ... takrat sem ga še zlahka uporabila za to delo. Zdaj, ko ve kako zoprno je to delo, je pa zadovoljen z vsem kar dobi :)) Seveda pa vseeno to raje počnem na roke kot pa v kakem gospodinjskem aparatu, ki uniči ves okus.
Sledi lupljenje hrušk za kompot ali drobnih jabolk za pito.
Anja
Ne vem, meni se na kuhinjskem pultu ob mesenju nič ne prime. Samo pobrišem ga - in je.
No, v nikakršen užitek mi ni kuhanje samo zame, ko/če pridem lačna iz službe.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Svaljki v curry omaki z ohrovtom