Ruski fonti

tipkovnico boš težko dobila v slovenskih trgovinah, raje se pozanimaj pri kakšnem podjetju, ki ima koga v Rusiji, da ti jo kupijo,strošek je res zanemarljiv,lani je stala okoli 200rubljev, to je okoli 7Eur. Jst potem preklapljam tipkovnici spodaj v vrstici,kjer je napisano SL, tam sem dodala RU in delam tako,ker mi je pri pisanju najlažje. Če slučajno tipkovnice ne boš našla,mi piši na ZS-100% se da dobit nalepke z obema označevanjema. Lp Sashika
Saj za nalepke najbrž ni problem. Problem je namestitev že dol potegnjenih fontov. Kako pa ti potem dodaš v vrstico RU? Dolores
Zivjo, odvisno od tvojega znanja ruščine. Jaz sem si jezik nastavila na računalniku (Control panel - languages) izbereš ruščino. Pri restartu imaš potem že nastavljeno ruščino. Ker pa ruska azbuka ni enaka latinici se boš morala ali malce poigrati z iskanje ustrezne črke (ko uporabljaš cirilico več let, ti prehod iz ene abecede v drugo več ne dela težav) ali pa si preprosto z alkoholnim napišeš ustrezne črke. Upam, da je bilo to kaj v pomoč, lp
Jaz pa v Control panel ne najdem ruščine. Dolores

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti