Klima

Zanima me če ima kdo izkušnje s Klima centrom Horizont iz Maribora - so zanesljivi, natančni,...

kakšne so vaše izkušnje?!

Vnaprej hvala in LP

gordana

Horizont ima klime Coolwex ne?

Mi smo lani nabavili eno njihovo klimo in smo bili zelo zadovoljni s kompetno storitvijo...najprej ogled prostora, izbira primerne klime, montaža...tudi letos so že prišli na okrog, pogledat če je vse vredi s klimo.

Nam se niso zamerili ;)

lp Bojanca

Letos sem nabavila Coolwexovo klimo in ob klimi dobila še potovanje za 8 dni v Španijo. Dobri so!!! kano

Problem pri teh klimah je vsakoletno servisiranje. Vsako leto - 5 let jih moraš spuščati v stanovanje in jim plačevati po 40€ brez davka, da klimo pregledajo. Sicer ni garancije. 5x40€ je 200€. Poleg taga je redna cena vgradnje okoli 220€ (veliko kje se ta cena giblje okoli 100€). Približno toliko je pa vredno potovanje.

Edine klime, na katere sva naletela, in za katere niso potrebni ti pregledi, so Panasonicove. Pa še sam si jo lahko zmontiraš - če le znaš, pa ti vseeno pripada garancija.  

200€ ni majhen denar. Brez davka. 

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti