Vendelina a tebi res nikjer in nikoli ne spodleti - pa saj potem ti mora bit pa kar mal dolgčas, če že vnaprej veš, da se vedno in povsod vse izteče 100%-no - no pa da ne bo kakega burnega odziva, to je bolj malo za šalo-malo zares.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vendelina a tebi res nikjer in nikoli ne spodleti - pa saj potem ti mora bit pa kar mal dolgčas, če že vnaprej veš, da se vedno in povsod vse izteče 100%-no - no pa da ne bo kakega burnega odziva, to je bolj malo za šalo-malo zares.
![]()
![]()
![]()
![]()
rrr, a nisi na kul slo zasledila, kaj vse tudi Vendelini spodleti? Saj pa je nekaj krat lepo povedala, koliko poskusov je bilo potrebnih, da ji je uspelo pripraviti kakšno jed....
Se pa strinjam z njenim mnenjen o funkcionalni (ne)pismenosti. In tudi o tem, ko kaj vprašaš, da moraš biti pripravljen na vse mogoče odgovore. Kolikokrat sem pa jaz morala "pokasirat" kakšno grenko na tem forumu, pa kaj potem?
In če ona, po mnenju mnogih, preveč pametuje, je to samo uravnoteženje tega foruma glede na to, kako nekateri "nespametujejo", če uporabim to čudno spakedranko. Pač po sistemu, da v vsaki stavri obstojajo skrajnosti in eno veliko povprečje.
Mamamia
mamamia
No pa ni nič "nucalo" tisto, ko sem napisala, da gre malo za šalo - malo zares
- saj verjetno še največjemu perfekcionistu včasih spodleti.
rrr
Kaj ste pa opičene danes? To, kar pravi Vendelina o dokumentih, se popolnoma strinjam. Kako je lahko odrasel človek... seveda je odrasel, če že ima dokumente... in se ta dokument vala sem ter tja, enkrat ga najde, drugič ga ne najde. Pa ga spet zgubi, pa ne ve v kateri srajci je... Halo... (To govorim iz lastnih izkušenj... imam enega takega "zmedenka" doma).
Kolikokrat rečem - ne moreš si privoščit, da greš na cesto brez dokumenta. Kaj potem ko ti se kaj zgodi - si osebek XX. Tudi policaji so malo "prismojeni", da ne rečem "prf..." mene bi kaznoval, ko se iz tržnice v BTC do doma - je slab kilometer- ne privežem, nekdo bo pa kar brez dokumentov hodil.
Pozdravček!
rrr, saj vem, da se hecaš, pa saj se jaz tudi. Ne samo brez Vendy, še brez koga drugega bi bil dolgčas na teh naših forumih.
anamarira, če bi bila vendelina jr. šefica Kulslo, bi pač mirno stali in nastavljali dlan, da bi nas lahko z leskovo šibo po njej....ko šolarčke.
Dragička, nismo opičene, tu in tam rabimo kak ventil, hehe
Punce, uživajte, pa čeprav tu v MB lije ko iz škafa--- Mamamia
mamamiaDragička moj "zmedenko" pa nonstop išče ključe in uro.
Vsaj enkrat na teden imamo akcijo iskanja. Enkrat sem v tej akciji našla še kar lep kupček denarja katerega je zmedenko dal na stran pa pozabil nanj.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton