Vendelina jr. sem se morala prav nasmejat ob branju tvojega komentarja.
Jaz kupim likalnik ko se mi star razbije (običajno mi pade na tla), oziroma sedaj imam še kakšnega v rezervi, za vsak slučaj. Zame je važno, da je na paro, ponavadi ne dam več kot 40 eurov. Zadnji je bil še manj in sem ga menda kupila ravno za tuševe zvezdice. To je bila pa tudi edina stvar razen treh brisač, ki sem jo kupila za zvezdice. Hotela sem reči, da mi je škoda dajati za likalnik dosti denarja. Zaradi tega moževe srajce niso nič slabše zlikane.
Jaz redno hodim v Tuš po "špežo" in se mi teh zvezdic kar nabere pa mi ostanejo neizkoriščene, ker mi ni všeč to, da moraš nekaj kupit, da si nagrajen za zvestobo. Pa še tega ne veš, ali je res tolikšen popust ali je to samo farbanje. Jaz sem jim že napisala, da bi bilo lepše, če bi za določeno število zvezdic dobili nekaj praktičnega za darilo, pa tudi če bi bila to samo kvalitetna kuhinjska krpa, ki jih ni nikoli dovolj ali kaj praktičnega kar se vedno rabi.
No, pa kaj, mi smo različni in naše želje so različne. Nekaj mojih zvezdic sem že oddala in upam da jih bom še lahko, če jih bo katera rabila.
emily