Krk- apartma

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

28. jun 2007 19:32

HOJLA! Ravnokar sem videla oglas za najem apartmajev na Krku.vse na jdeš na tej strani: http://kresopremec.blogsome.com upam,da kaj najdeš. romi1

Rebeka  

član od: 1.10.2001

sporočila: 563

28. jun 2007 21:37

titta - lahko se peljete proti Zavrču in nato na Varaždin ali pa v Podlehniku zavijete proti Rogatcu in greste na tisti mejni prehod

 

Rebeka

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

24. jul 2007 18:22

Haj hoj! Srečno smo se vrnili  iz Baške na Krku, potovali smo pa preko Ljubljane in Illirske Bistrice  čez mejni prehod Jelšane. Odšli smo v soboto, ni se nam mudilo, tako da smo iz MB štartali šele po 10. uri, ker smo še kavico popili in rogljičke pohrustali.

Povem vam, da ni bilo nobene gneče, promet tekoč in nobenih zastojev.

Hvala za napotke oz. destinacije po in iz Baške. Res je ogromno možnosti, sprehajalnih poti veliko; presenečena pa sem bila nad "vozičkarji": to so takšne družine kot smo bili mi - z otroškim vozičkom in majhnim mladičem notri....ha ha ....toliko jih je bilo, da sem že mislila, da bo tekmovanje......

 

Še glede apartmaja: v tretji etaži na vrhu, klima, velika terasa in sonce na njej od desete do četrte popoldan. Imam tako imenovano "balkon barvo", plavat sem odšla le proti večeru, moja enoletnica je taveliko vročino prespala potem pa divjala po apartmaju, da je bilo veselje.

In še to hočem reči!

Poleg vseh kremic, sem uporabljala navadno olivno olje. Malce pomešano z vodo, da se lažje razmaže. Potem pa na balkon, tu in tam malo pod tuš....kar smejte se - jaz pa sem uživala 100 na uro in pridobila barvo brez opeklin in lupljenja, koža je takšni olivni kuri  kot svila. Tudi lasje so se mi popravili in ne izpadajo več (tudi njim nisem prizanesla in sem jih namazala z oljem.)

Priznam pa, da me je bilo malo strah, da bom zaudarjala kot kakšen brancin....no, pa ni bilo nobenega smradu. Tako da - probajte to zadevo, ne bo vam žal. preizkušeno.

 

Evo, torej, smo nazaj . Še enkrat hvala vsem za napotke  in uživajte v skorajšnjih ohladitvah vremena - to,kar imamo sedaj, je pa že malo preveč!!!!

 

titta

lovebeyba  

član od: 25.1.2010

sporočila: 122

8. jul 2012 8:59

Pozdravljeni.

Nekje v sredini avgusta bi sla na dopust na Krk v Basko za cca en teden. Zanima me, ce kdo ve za kake apartmaje oz. apartma za dve osebi in po razumni ceni ( 50€ - +). Spremljala sem na internetu, vendar tisto, kar je  se prosto imajo rahlo  predivje cene.  

lp in hvala ;)

lovebeyba

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti