Domači sladoled za vroče poletje
Strije ne izginejo, niti kirurško ne, pa tudi brušenje ne pomaga, omili že, izginejo pa nikoli. Edino, če izrežejo odvečno kožo in z njimi tudi strije. Z leti se tako ali tako skoz manj vidijo.
LP
Vsak zdrvanik vam bopovedal, da se strij ne da ostraniti, razen izjemoma kakšne tanke in plitve kot las. Brušenje malce pomaga, kirurški nož tudi malce, sicer pa ne. Razen če si kompletno plast kože daš presadit, z lastne riti morda. A vse to dat skozi zaradi tistioh nekaj svetlejših črt? Mene moje ne motijo tako zelo, ko sem bilamlada jih pa tako nisem imela.
Bi si pa da kenguru vrečo odstranit in o tem tudi čisto resno razmišljam. Sasmo 1500 evrov še skupaj spravim, pa bo (pod lokalno izsesavanje tudi gre, pri meni bi zadostovao, so rekli herr plastik). Tako da, plopsa, kaj praviš?
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom