Ali mogoče katera ve, kje plisirajo tkanine?
Hobotka
Ali mogoče katera ve, kje plisirajo tkanine?
Hobotka
17. jun 2007 21:45
Slabo kaže z nasveti, bo treba likalnik v roke.......... ežoj
17. jun 2007 22:08
tole sem dobila ko sem plisiranje vtipkala v najdi.si: http://www.rumenestrani.com/Php3/prikaz.php3?un_id=798230
17. jun 2007 22:33
Darjuška, to je gospa, ki je kupila stroje za plisiranje od neke firme. Moja znanka je že poslala tja blago in je bilo delo dobro opraljeno.
Vendar moram opozoriti, da se obstojno plisira le sintetika. Predlagam, da gospo pokličete, da pove, katere podatke potrebuje, koliko mora biti blaga in kako mora biti pripravljeno.
Je pa po mojih podatkih to edina možnost. Ne dolgo nazaj, je prijateljica skušala popraviti grozljivo drago svileno ruto D&G, pa so povedali, da se sploh ne sme oprati in da ni pomoči. Ruto je polila s kavo in jo reševala z vodo, na tem mestu pa se je plise zravnal.
F r i n a
4. jul 2007 23:54
o kje ste našli plisiranje. Ne to delat ko je grdo!!. razn no, za kak šal od d&g ki ga morš popravit ;) bannanna
5. jul 2007 6:04
bannanna, kaj ko bi ljudem pustila njihov okus. Le zakaj bi bilo plisiranje grdo? A potem so mične gospodične v 50 letih prejšnjega stoletja vse nosile grda krila??????????????
Zanimiva logika: če je od d&g pa ni grdo...................
rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 05. jul 2007 06:24:42
5. jul 2007 15:00
tisto je bil šal. kar so nosle mične gospodične v 50ih v tistih časih ni blo grdo. mogoče bo lepo tudi prihodnje leto. kdo ve. sedaj pa definitivno ni bannanna
5. jul 2007 16:37
Jaz se na modo prav požvižgam. Če komu paše in mu je všeč pa naj nosi plise ali karkoli. Najbolj grozno mi je ko mlade punce nosijo minike pa imajo debela stegna, ali pa hlače na bokih pa jim "špeh" pri pasu ven gleda. Moda ni vse. Ti mora tudi pasati in biti všeč...
Samo moje mnenje...
Lp Saša
Mir in dobro!
18. okt 2007 21:35
Pozdravljeni! Sem samostojna podjetnica ki plisiram. Nahajam se v lj-RUDNIK. Za dodatne informacije me lahko pokličete. Telefon:42-76-306 mobi:031-806-816 Lep pozdrav:Andreja Vidic plisiranje vidicKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Jugoslovenka