Sterkuš oprosti, če sem te užalila, vendar jaz zadnje čase zelo veliko prebiram razno literaturo o zdravem prehranjevanju. Ugotovila sem, da tisto kar nam mediji prodajajo kot zdravo hrano, sploh ne drži. Vse spremembe na našem telesu, razne alergije, mozolji, afte....so znaki, da nam telo hoče povedati, da nekaj ne delamo prav. Če te zanima, pa si preberi "Sedem stopenj bolezni", iz prve roke nam to pove tudi Boris Turk na svojem blogu, dokončno pa sem si postala na jasnem, ko sem prebrala internetno stran zeliščarja Ivana Maršiča. Po novem tudi že pripravljam meso za moža (jaz ga samo občasno jem, kadar mi res zadiši) . Npr. zrezek skuham v vodi, zavržem vodo, v katero se naj bi izločile vse kemikalije in nato ko je že skuhan, ga začinim s soljo, žličko olivnega olja, česen...... in ko sem moža vprašala: Kakšna je bila danes "pečenka"? Odgovor je bil: Boljša kot ponavadi. V glavnem nekako sem prišla do spoznanja, da če sama ne bom poskrbela za svoje zdravje in za zdravje svoje družine, tudi noben zdravnik ne bo. Pa ne mislit, da jaz pa delam vse prav, počasi počasi poskušam uvesti bolj zdrav način prehranjevanja. Upam, da mi bo uspelo. Dober znak je že to, da nobeden od nas ni bil zadnjo zimo nič bolan.
Veliko zdravja vsem in lep pozdrav.
ann