Avstrijske agencije

imate mogoče kakšne izkušnje s turističnimi agencijami iz Avstrije. Za letošnji dopust smo hoteli iti na dolgo željeno križarjenje z veliko ladjo po grških otokih, pa na naših agencijah ne dobimo več prostih mest. Šli bi po 20. avgustu. Mogoče kdo ve na katere agencije v bližini Graza bi se mogoče lahko obrnili ker smo iz Maribora. Že v naprej hvala za vašo pomoč!

otka

Mi smo šli lani z avstrijsko agencijo Delphin v Turčijo in ne priporočam. Plačilo in rezervacijo smo uredili pri nas in nato že na dunajskem letališču doživeli prvi mrzel tuš, saj je njihov predstavnik le z veliko muko in nejevoljo govoril angleško - na žalost nihče od nas ni znal dovolj nemško. No, minusi so se potem samo še kopičili. Napisali smo celo pritožbo in jo oddali 8. novembra, a do danes kljub klicem še nobenega odgovora. Mogoče smo imeli smolo, ali pa .... Želim vso srečo lp, Zdenka ZdenkaG
mamamia
Last minute varianta, zaenkrat ok http://www.ltur.com/de/index.html Mateja
S križarjenjem imam kar nekaj izkušenj in sicer s firmo Carnival. Smo se pa povezovali direktno z Ameriko. lp Vesna
Otka pošlji mi tvoj email naslov pa ti pošljem telefonske številke agencij ,ki so v bližini Lipnice. Lp balu balu
Otka v Strassu takoj preko stare meje na Šentilju je ena Agencija. Steirisches Reiffeisen -Reiseburo Hauptstrasse 59 Strass tel :0043 3453 23 39..-0 Lp balu balu
balu hvala ti, če imaš še kaj več informacij je moj mail: olga.sesko@gmail.com lp otka otka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti