Njoki s šampinjoni in modrim sirom
| dragička je napisal/a: |
Escada, kaj ti se ne zdi, da malo pretiravaš, sedaj pa že žališ - problemi, kompleksi. Daj to, ustavi konje... Župca je dala dober predlog - strnimo to neskončno debato s kakšno mislijo. Jaz bom rekla tako: O Bog, daj mi moči, da sprejmem tisto proti čemu sem, ne morem pa na to vplivati in ga spremeniti.
Pozdravček! |
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeEscada, moj globok poklon, oprosti... nisem niti opazila, da si ti,
ne pa ona. ![]()
Pozdravček!
| dragička je napisal/a: |
Escada, moj globok poklon, oprosti... nisem niti opazila, da si ti, [henri] ne pa ona. [klepetulja] Pozdravček! |
| jernej je napisal/a: |
| A se vam to, da duhovnik lahko posiljuje sedemletnna dekleta, krajani to vedo a se ne ukrepa, cerkev pa župniku predlaga le premestitev, res zdi manj problematično kot so otroci istospolnih partnerjev? Če je kdo gledal Preverjeno.... Dajmo se ukvarjat s problemi, tam kjer so. Pa na raznih koncih jih je kar precej. Tam kjer ni konsenza dveh oseb, ampak ena zlorablja drugo, šibkejšo. [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
| parangal je napisal/a: |
| ................................................................................................................ .......................................................................................................................................... Skratka, pedofili sami dokazujejo, da vzrok za pedofilijo ni celibat ali odsotnost ženske, - je sprijen um, ki med nami nima prostora in zaslužijo si temu primerno kazen ( in dva cigla v roke ter brez milosti bum po jajcih, tako kot se kastrirajo osli, ovni, boškarini po starem načinu kastriranja), izobčenje iz družbe, NE pa podpiranje, premeščanje in vračanje na ista delovna mesta, da povzročajo s svojimi dejanji škodo še naprej. parangal |
No, enkrat tudi ti, da zadeneš nekaj prav, le da bi jaz to razširil na vse izprijence.
A ja, sem proti temu, da bi izprijenci posvajali otroke.
Pa še to: ni me nič sram. da sem normalen ( vsaj glede sexa, v kakšni drugi stvari sem verjetno večji " frik " od večine ostalih ).
ežoj| parangal je napisal/a: |
| Skratka, pedofili sami dokazujejo, da vzrok za pedofilijo ni celibat ali odsotnost ženske, - je sprijen um, ki med nami nima prostora in zaslužijo si temu primerno kazen ( in dva cigla v roke ter brez milosti bum po jajcih, tako kot se kastrirajo osli, ovni, boškarini po starem načinu kastriranja), izobčenje iz družbe, NE pa podpiranje, premeščanje in vračanje na ista delovna mesta, da povzročajo s svojimi dejanji škodo še naprej. parangal |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Bučke s sirom