| ežoj je napisal/a: |
Predlagam da si prečitate " Tri hčere svoje matere " Pierre Louys-a. Vsebuje več detajlov kot parangalovi pamfleti, pa še kakšno idejo za " naraven " sex boste dobili. Kdor prečita celo knjižico, bo od moje malenkosti počaščen s pijačo, če še vse preberete brez bruhanja primaknem še kosilo. ( le ne vem kako mi boste dokazali, da ste prebrali, jaz namreč nisem mogel prebrati do konca ). Zahvaljujem se za poduk v novi anatomiji, da drek ( pri nekaterih ) ni tam kjer je, v debelem črevesu, očitno ga imajo drugje, in ga tudi , sodeč po pisanju, uporabljajo. ežoj |
Homoseksualnost in posvojitev otrok
Escada, kaj ti se ne zdi, da malo pretiravaš, sedaj pa že žališ - problemi, kompleksi. Daj to, ustavi konje...
Župca je dala dober predlog - strnimo to neskončno debato s kakšno mislijo.
Jaz bom rekla tako: O Bog, daj mi moči, da sprejmem tisto proti čemu sem, ne morem pa na to vplivati in ga spremeniti.
Pozdravček!
Joj, pa se vidi etika, morala in ne vem (inteligentnost!) kaj še vse v takih debatah...
Kot otroci, ko začnejo govorit o dreku, se sploh ne ustavijo... (Pa bi se dalo debatirat komu vse je že zlezel do ne vem kam...) ... ![]()
| dragička je napisal/a: |
Escada, kaj ti se ne zdi, da malo pretiravaš, sedaj pa že žališ - problemi, kompleksi. Daj to, ustavi konje... Župca je dala dober predlog - strnimo to neskončno debato s kakšno mislijo. Jaz bom rekla tako: O Bog, daj mi moči, da sprejmem tisto proti čemu sem, ne morem pa na to vplivati in ga spremeniti.
Pozdravček! |
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeEscada, moj globok poklon, oprosti... nisem niti opazila, da si ti,
ne pa ona. ![]()
Pozdravček!
| dragička je napisal/a: |
Escada, moj globok poklon, oprosti... nisem niti opazila, da si ti, [henri] ne pa ona. [klepetulja] Pozdravček! |
| jernej je napisal/a: |
| A se vam to, da duhovnik lahko posiljuje sedemletnna dekleta, krajani to vedo a se ne ukrepa, cerkev pa župniku predlaga le premestitev, res zdi manj problematično kot so otroci istospolnih partnerjev? Če je kdo gledal Preverjeno.... Dajmo se ukvarjat s problemi, tam kjer so. Pa na raznih koncih jih je kar precej. Tam kjer ni konsenza dveh oseb, ampak ena zlorablja drugo, šibkejšo. [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.