Raca z rezanci na azijski način
Tattoo čez 5 let sigurno ne izgine... Samo razpacka se in zbeldi, tko da ga moraš al popravit al odstranit z laserjem. Tko da... (sej veš, instant zadeve nikol niso dobre...). Tudi jaz to odsvetujem...
(Pa vem, ker sama nosim permanentne obrvi. (neke vrste tetovaža, organska barvila... bla.. bla... ki naj bi zginila čez 3-4 leta...) No, ne izginejo. Zbledijo, zginevajo zelo flekasto... Na srečo sem to jaz prej vedela in sem si naredila tako linijo, kot jo bom nosila do konca življenja in jih pač obnavljam vsake 4 leta).
In če si se odločila, zares odločila in veš kaj hočeš, potem ni dileme a je tattoo pravi ali permanenten, ali pač?
Pa tudi vsi tattoatoorji, ki imajo dovoljenje niso dobri. Jaz prihajam iz oblikovalske smeri in točno vidim, kdo je površen, kdo nima pojma o risanju itd... (jaz sem si prvega naredila v ZDA pred 7 leti, pa sem ga morala tu celega obnovit, barvat in vse, ker ni bil dobro narejen. Sem bila takrat malo neizkušena, bi se reklo...)
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Zdrobovi ocvrtki s pomakami