Vanilijeve rolice
Pa smo spet tam. Spet se išče dlaka v ... ali dela muha iz slona.
Mamamia je nič hudega sluteč samo povedala iz kje ta hrana izvira in kako se ji pravilno reče.
![]()
Mene pa zanima ali je ta Kobrina gužva, gneča ali dren okoli roštilja, kjer se pečejo vešalice, ali pa tele srbske specialitete po tatjaninem ne rabiš oziroma ne potrebuješ doma delat. In raje kar čez ali pa skozi okno skočiš v restavracijo in si tole naročiš. Je menda bol enostavno.
Matjaž
| matjaž je napisal/a: |
Pa smo spet tam. Spet se išče dlaka v ... ali dela muha iz slona. Mamamia je nič hudega sluteč samo povedala iz kje ta hrana izvira in kako se ji pravilno reče.
Mene pa zanima ali je ta Kobrina gužva, gneča ali dren okoli roštilja, kjer se pečejo vešalice, ali pa tele srbske specialitete po tatjaninem ne rabiš oziroma ne potrebuješ doma delat. In raje kar čez ali pa skozi okno skočiš v restavracijo in si tole naročiš. Je menda bol enostavno.
Matjaž |
Tole je pa napaka: čez ali skozi okno skočiš iz restavracije, po kosilu.
ežojHvala za poslane linke in nasvete vsem, ki ste se odzvali na forum.
Se mi zdi, da ne bomo čakali na gostilničarje, in si bomo vešalico pripravili kar sami doma. Zanima me še edino glede vrste mesa. Sama sem slišala, da mora biti za vešalico mala svinjska ribica. Tu je omenjen kotlet brez kosti, malo kasneje pa je dodano, da meso ne sme biti sv. riba... ali ni sv. riba in kotlet brez kosti eno in isto?
Tisti, ki vešalico pripravljate sami, boste verjetno najbolj znali svetovati. Katero meso torej?
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Jabolčna pita s kokosom