| japaja je napisal/a: |
| Ampak Yantares, a niso love handels bolj boki?
No, love handelsov pa ne dam!! |

| japaja je napisal/a: |
| Ampak Yantares, a niso love handels bolj boki?
No, love handelsov pa ne dam!! |
| Yantares je napisal/a: | ||
|
Precej nova terminologija za to je "muffin top"
in se ga da izogniti s pravo številko hlač ali krila. Ker, pokaže se še na tako suhih dekletih (al pa meni ![]()
), če imajo (imam) premajhne kavbojke. Ali kopalke, saj je vseeno.
Pa še ena zanimiva statistika, ki nam jo larmajo že vsaj ene 10 let: Ljudje, ki imajo obseg telesa pri popku večji kot polovico višine (brez pet ![]()
) imajo dosti večjo verjetnost, da bodo dobili diabetis tipa 2, kot tisti ki imajo okrog pasu manj kot pol višine.![]()
![]()
![]()
Če res tudi sicer vadiš, ti lahko pomaga ena super "neumna" vaja za notranjo stran stegen in za katero ne rabiš drugega kot stol in 4 minute časa. Vzameš stol (nekaj podobnega), sedeš na tla in s stopali zagrabiš noge stola približno 10 cm nad tlemi. S stegnjenimi nogami poskušaš z vso silo "stisniti noge stola skupaj" za 60 sekund. Počivaš 30 sekund in ponoviš 2x. Pa ne zadrževati diha!
Najboljše, za aktivne sta pa tile dve vaji: Ne rabiš nobenih uteži, samo, če jih prvič ali drugič narediš preveč, imaš tak muskfiber, da ne moreš hoditi, sesti, vstati...![]()
![]()
![]()
Vanja
Če še nisi dobila kopije, ti jo lahko jaz naredim; pošlji mi naslov na ZS.
LP, V.joj, jaz bi tudi ful rada mela tale CD, sem našla v kotu garaže tale Leg magic, ki ga je mami kupla že par let nazaj, delala itak ni dost.
Ampak ona kupi vse, potem ji pa "kao" nič ne pomaga ;) itak pa nič ne dela
Vem, da je tema že stara skoraj 1 leto, ampak mogoče se najde kdo, ki ima CD doma in ga je pripravljen presneti.
Hvala
julija08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | katrin11 |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Fini mini Bamboloni