Mercator točke

Ima mogoče kdo kaj merkatorjevih točk odveč. Se priporočam. Hvala že v naprej za mercatorjeve nalepke.

kf

Mene pa zanima koliko so izdelki res cenejši kakor v resnici. Likalnik se mi zdi kar drag.Verjetno bi ga za to ceno dobila brez pikic. Nisem pa preverjala. ham-njam
Tudi jaz mislim, da bi ga kje ceneje dobila kot pa s točkami mercator kf
mamamia hvala za nalepke. lp kf
mamamia
Kolikor sem brala na njihovem prospektu, je likalnik zelo dober in ima ne-vem kaj-vse. A je to res? Kot so že zgoraj spraševale: A kdo ve, koliko se splača kupovat ta likalnik? Mene tudi zelo zanima, ker bom najbrž zbrala dovolj točk. Rada bi, da bi zdržal vsaj 10 let
Tudi mene zanima, če ima kdo kaj izkušenj ali informacij o tem, kakšen je njihov sesalnik Bosch? LP mojcap
Če ima katera točke in jih ne rabi, se prav lepo priporočam. Hvala, Simona
Tokrat Mercatorjevih nalepk ne zbiram, se mi pa kar kupičijo. Simonasovre, lahko ti jih pošljem. Če želiš, kontaktiraj z mano preko zasebne pošte - naslov. Lep sončen dan še naprej! kastrolca
kastrolca na zs imaš pošto. kf
mojcap poslala sem ti pošto na zs. kf

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti