Ajdov kruh z orehi
Hm, doma nimam niti ene knjige sestre Vendeline, ker mi nekako ne ležijo, nobenega navdiah ne najdem v njih. Pa tudi od Kalinškove je ni na mojih policah - kar me je zanimalo, sem iz nje prepisala. Če bi jo dobila za darilo, bi je bila zelo vesela, sama si je pa - za to ceno, ki zdaj velja, ne nameravam kupit.
Imam pa Ivačičevo, eno zelo staro, tam nekje blizu leta 1970 je bila izšla, dobila sem jo od pokojne tete, tako simpatično je zapackana on nenehne uporabe....ampak mene to ne moti, je tam na polici kot spomin na stare čase.
Mamamia
mamamiaHa, potem sem pa jaz to akcijo "prešvicala". Škoda. Ker sem v Svetu knjige, samo me vedno "odnese" nekam v zgodovino...
Sicer pa imam kmalu rojstni dan pa lahko komu namignem. Vidiš, že imam idejo za darilo, čeprav knjigio dobro poznam...
Smo si pa različni pri teh knjigah. In kot je napisala veverica, je včasih dovolj, da je recept napisan malo drugače, kot smo vajeni delat mi, pa nam knjiga "ne sede". In zanimivo - tudi mi v ričet ne dajemo majarona.
Sicer pa jaz najraje "padam" na eksotiko, da se potem ja lahko ukvarjam s težavami,kako nabavit sveža zelišča za na primer korejsko kuhinjo... Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami