Hojla!
A je kdo že preskusil t.i. Nordijsko hojo? Menda je zelo popularno in zdravo. Zasledil sem, da moraš za pravilno izvajanje tega športa na tečaj, jaz pa v tem ne vidim nič kaj takega, da ne bi mogel tega početi kot samouk.
kraljevic
Hojla!
A je kdo že preskusil t.i. Nordijsko hojo? Menda je zelo popularno in zdravo. Zasledil sem, da moraš za pravilno izvajanje tega športa na tečaj, jaz pa v tem ne vidim nič kaj takega, da ne bi mogel tega početi kot samouk.
kraljevic
kraljevic, nordijska hoja je super zadeva. Ni pa ti treba na tečaj, čeprav je res, da jih zdaj organizirajo povsod in tudi brezplačne predstavitve nordijske hoje (s ciljem, da na teh brezplačnih tečajih kupiš, po ugodni ceni, jasno, palice).
Sama imam navadne pohodniške palice, "keč" je v tem, da si jih nastaviš na pravo višino in poskrbiš za pravilno koordinacijo gibov, torej usklajeno gibanje rok in nog. Osnova - korak z desno nogo in istočasno z levo roko tak gib, da je palica ob dvigu noge v višini pete, ko se noga spusti pa zapičiš palico v tla, je kar dovolj.
Za pravoverne kak tečaj te hoje res ni odveč, jaz, ki so mi pohodniške palice le pripomoček pri hoji navkreber , sem zadovoljna s tem, da lepo usklajujem ritem gibanja rok in nog.
Mamamia
mamamia
Ne strinjam se z mnenjem, da tečaja nordijske hoje ne potrebuješ. Mene kar glava zaboli, ko vidim koga s palicami za nordijsko hojo, hodi pa kot bi hodil brez palic. In teh ni malo! Uporabljajo samo polovico mišic kot bi jih sicer.
Jeseni sem bila na tečaju nordijske hoje. To ni nekaj, ko si rečeš: zdaj pa grem na nordijsko hojo... tega se je pač treba naučit. Od tega, kako se držijo palice, kako se drži telo, kako delajo roke... do tega, da je treba palice pri iztegu roke izpustiti in nato ujeti (zato so palice s paščki).
Reklame za tečaj ne bom delala, bom pa priporočila vsem, ki jih zanima nodijska hoja, da se vključijo v tečaj. V spomladanskem času jih je dovolj.
Lp, AsjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom