Kremni rezanci s tartufi
No, včeraj sem jo po hitrem psotopku odkurila k sestri in si ga sposodila za kak teden, da vse sprobamo. Tako je prvi kruhek prišel že včeraj ven, samo glede na to, da je Nejčeva moka sestavljena predvsem iz škroba, je tako neverjetno bel, ni zlato zapečen. Drugače mu nič ne manjka. Danes sledi ponovitev vaje, ko bom probala še ta zeo zapečeno verzijo, tale se je pekel na srednji porjavitvi, o kateri pa ni bilo ne duha ne sluha.
ampak še zmeraj čakam na predloge. Smo pa že ugotovili, da ne rabimo takega z dvema gnetilkama, ker bomo raje večkrat pekli svež kruh. Glede na to, da ga je samo Nejc, ga ne zmanjka tako hitro. Pa če bo še en PKujček septembra privekal na svet, bo pa še zanj. 25 % možnosti je. Držimo pesti za ostalih 75 %.
Loni MakaroniJaz imam Moulinex, ampak še starejši model - leta 2007 mi ga je prinesel Dedek Mraz ![]()
Meni tudi 1 gnetilka povsem zadošča, kruh se mi zdi dober, vedno je uspel, ni bilo težav.
Sem se pa v letošnjem letu navadila, da kruha ne pečem več v kruhomatu, ampak kruhomat uporabljam le že za zamesitev in vzhajanje testa, potem pa pečem v pečici.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremni rezanci s tartufi

Hrustljava solata