Lazanje in meso (priprava)

Pozdravljeni!

danes bom delala spet lazanjo. ponavadi jo delam le z piščančjim mesom, ki ga prej na hitro prepražim. danes pa bom dodala še mleto svinjino. zdaj pa rabim vaš nasvet. ali morem svinjino prej prepražit? surove verjetno ne morem dat v lazanjo, ne? kako dolgo pa jo naj pražim oziroma dušim?

nektarina

Ojla Jaz jo ponavadi dušim skoraj do konca.Tako da potem nisem preveč v skrbeh pri peki,ko je lepo rjavo zapečena jo z veseljem " pospravimo" da nič ne ostane.
kako dolgo pa je to? eno uro ali več? res malokdaj pripravljam svinjino pa ne vem. nektarina
To je okrog 40 minut prazenja in bo v redu.Jaz obozujem lazanjo na vse nacine.Cao vale11
hvala! že pražim. nektarina
Pri nas doma pa naredimo prvo ragu(golaž z mletim mesom) in ga potem uporabimo za lazanjo, le da ko pripravljamo ragu za lazanjo ga naredimo malo bolj tekočega, tako da ostane lazanja sočna. P.S.: tako ga pripravljajo tudi v Italiji Mnjamii Lep pozdrav ycrna Sporočilo je spremenil(a) ycrna dne 31. mar 2007 17:59:43
Tudi mi pripravimo tako kot ycrna, pa ne samo s svinjino ampak z mešanim mletim mesom (svinjina-govedina). Pa dober tek. lp,tilenboc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtkatrin11
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti