Odlično hitro kosilo
pina colada Nena in |
Mi smo našemu prvemu kraševcu tudi dajali čokolino in to na mleku. Ko so na kliniki ugotovili kamne v mehurju so me takoj vprašali, s čim smo ga hranili. In se niso nič več zelo čudili. Sicer mleko vsem psom ne škodi, naš je bil med tistimi, ki ga ne prebavljajo. Pa še nekaj sem ga kiksala. Ko je ostala kakšna maščoba od dušenja zrezkov s čebulo, sem z njo "zabelila" njegovo hrano. In se čudila, da je bil nato par ur nekam matast. Pa ti preberem lepega dne, da je čebula za pse strupena. Zdaj ima kuža kar svojo hrano, našo pa mi sami pojemo
CilaČokolade mu nismo dajali iz razlogov, ki jih je omenjala pina colada, pod sladkarije sem mislila pasje piškote in občasno kak kos peciva, ki smo ga mi jedli (biskvitno na primer, pa kak kos sadne torte je z veseljem pojedel). Ampak to res občasno. Maščob, čebule, graška ipd. ni bilo v njegovi prehrani, krompirja tudi ne (ne vem zakaj naj psine bi smeli jest krompirja), je pa pridno papal meso iz goveje juhe in si brusil zobe na mesnatih kosteh (samo teletina in govedina, svinjskega mesa ali kosti ni smel niti povohati, je bilo že vse narobe...).
Pa sadje je imel rad, jabolka še prav posebej...
Ampak najraje od vseg je pa imel brekete z dodatkom nadrobljenega kruha....Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Svinjska ribica