31. jul 2012 18:03
O, fina ideja!
31. jul 2012 18:03
O, fina ideja!
1. avg 2012 20:21
Punce, bravo za 'tiskarske škrate' ![]()
Med pospravljanjem sem našla moj zgrešen lanskoletni nakup. Kupila sem obleko iz akrila in volne v umazano beli barvi. Kroj mi je bil fantastičen le meni željene barve niso imel (modra ali zelena). Zdaj pa ne vem s čim naj jo pobarvam, ker drugih barv kot so te za bombaž nisem našla. V beli pleteni obleki pa pozimi ne mislim paradirat ![]()
Ideja z e-garažnimi razprodajami mi je pa všeč
Sicer na srečo nikoli nisem kupovala raznoraznih čudežnih srojčkov, se pa vseeno najde kar nekaj reči katerih nisem nikol uporabljala.
1. avg 2012 23:25
se strinjam z internetnim sejmom!
neika
2. avg 2012 10:01
Zgrešen: Statusov rezalnih za zelenjavo. Pekač za vafle, ki sem si ga dolgo želela, nato pa dobila še dodatnega za darilo.
F r i n a
2. avg 2012 16:17
OlivaB,
v sosednji temi o barvanju oblačil omenjajo neko italijansko barvo...
2. avg 2012 22:29
Koliko bi bil ponesrečen nakup tegale noža za začimbe? Ga ima katera? Jaz si ga tako želim, mi zgleda tako kulski :) pa kako se mu reče v slo?
http://www.amazon.de/K%C3%BCchenmesser-sets-Wiegem
rag_doll
3. avg 2012 6:37
_tisa_ hvala sem že našla včeraj. Glede na to, da mi je oblekica res lepa zdaj na polno razmišljam a bi probala al ne
3. avg 2012 6:39
rag_doll, zdi se mi, da sem nekaj takega videla v ikei pred leti, le da cena ni bila čez 10 eur
OlivaB
3. avg 2012 8:38
| OlivaB je napisal/a: |
rag_doll, zdi se mi, da sem nekaj takega videla v ikei pred leti, le da cena ni bila čez 10 eur OlivaB |
Se ga jaz tudi spomnim, ja, ampak nisem prepričana, da ga imajo še v ponudbi. No, sej ga bom našla tako ali drugače, ko/če se odločim :) Samo zanima me, a je bolj za afnat ali je dejansko uporaben.
rag_doll
3. avg 2012 8:58
Frina, kateri statusov rezalnik za zelenjavo je tvoj zgrešen nakup???
Jaz imam kar nekaj statusovih reči in sem z vsemi super zadovoljna.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Pekoča paradižnikova juha