Naši najbolj ponesrečeni nakupi

O, fina ideja!

Punce, bravo za 'tiskarske škrate' 

Med pospravljanjem sem našla moj zgrešen lanskoletni nakup. Kupila sem obleko iz akrila in volne v umazano beli barvi. Kroj mi je bil fantastičen le meni željene barve niso imel (modra ali zelena). Zdaj pa ne vem s čim naj jo pobarvam, ker drugih barv kot so te za bombaž nisem našla. V beli pleteni obleki pa pozimi ne mislim paradirat 

Ideja z e-garažnimi razprodajami mi je pa všeč  Sicer na srečo nikoli nisem kupovala raznoraznih čudežnih srojčkov, se pa vseeno najde kar nekaj reči katerih nisem nikol uporabljala.

OlivaB

se strinjam z internetnim sejmom!

neika

Zgrešen: Statusov rezalnih za zelenjavo. Pekač za vafle, ki sem si ga dolgo želela, nato pa dobila še dodatnega za darilo.

F r i n a

OlivaB,

v sosednji temi o barvanju oblačil omenjajo neko italijansko barvo...

Koliko bi bil ponesrečen nakup tegale noža za začimbe?  Ga ima katera? Jaz si ga tako želim, mi zgleda tako kulski :) pa kako se mu reče v slo?

http://www.amazon.de/K%C3%BCchenmesser-sets-Wiegem

rag_doll

_tisa_ hvala sem že našla včeraj. Glede na to, da mi je oblekica res lepa zdaj na polno razmišljam a bi probala al ne   

OlivaB

rag_doll, zdi se mi, da sem nekaj takega videla v ikei pred leti, le da cena ni bila čez 10 eur

OlivaB

OlivaB je napisal/a:

rag_doll, zdi se mi, da sem nekaj takega videla v ikei pred leti, le da cena ni bila čez 10 eur

OlivaB

Se ga jaz tudi spomnim, ja, ampak nisem prepričana, da ga imajo še v ponudbi. No, sej ga bom našla tako ali drugače, ko/če se odločim :) Samo zanima me, a je bolj za afnat ali je dejansko uporaben.

rag_doll

Frina, kateri statusov rezalnik za zelenjavo je tvoj zgrešen nakup???

Jaz imam kar nekaj statusovih reči in sem z vsemi super zadovoljna.

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtkatrin11
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti