Prosto stoječa ventilacijsa pečica-nasveti

Že nekaj let imam to pečico.V njej se super spečeta krompirček in pizza. Rada bi jo malo bolje izkoristila zato me zanimajo vaše iskušnje z njo.

ham-njam

Danes sem spekla Cimetove strehice iz baze - super! Sicer je količina manjša ampak gre. Upam,da dobim še kako idejo. ham-njam
A to misliš tisto manjšo pečico? Loni Makaroni
Mogoče konvekcijsko? Aki[pikapolonica]
aki. Možno, da je konvekcijska. Jo imam že kar lep čas, pa nimam več navodil. Steklena z ventilacijskim pokrovom. Otroci so začeli z shujševalnimi kurami in kar nekaj naše hrane pojedo bližnje živalce. Bi mi sedaj ta pečica prav prišla,ker gredo v njo manjše količine hrane. ham-njam
Ne uporabljate te pečice? ham-njam
jaz sem jo dolgo uporabljala, pa mi je lani padla solnica iz poličke nad pečko in se mi je posoda razbila.Sem pa v njej samo grela ali pa odtajevala, samo pokrov imam še spravljen, oz ventilator, moram nest nekam v smeti. Veliko smo jo uporabljali tudi na morju. Sem pa na začetku v njej pekla od krompirja do mesa, vem da so obstajala tudi ena navodila za uporabo z pripisanimi recepti, če te zanima lahko pobrskam če to še obstaja doma-sam nič ne obljubim. andreja č.
Doma imam recepte, kateri so bili priloženi. Zanimajo me samo iskušnje spretnih kuharic. ham-njam

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti