član od 20044272 sporočil
Pred kratkim recimo:
morskega goloba, pašaro, mole, vezalke, girice, igle, tuno, skuše,... Jedla sva pa pri njegovih tudi morskega psa, samo ga navadno cvrejo in je dokaj masten...
Ma ne kompliciraj, vse lahko ješ lepo pečene v pečici ali na ponvi manjše pa tudi ocvrte - lahko samo pomokane ali pa dobesedno pohane - fant je zadnjič pohal sardelice in so bile super! Bojo všeč tudi neriboljubim:) V pečici pa lahko vse skup obmečeš z zelenjavo ali pa prej mariniraš, pa imaš 1001 variacijo. Ne bi se rada delala nekaj preveč pametno, ker se ima za ribjega analfabeta, ampak ni tak kunšt, kot se zdi;)
Sladkovodne jeva po navadi pri fantovih starših, midva imava rajši morske, od sladkovodnih sva sama naredila samo postrvi, pri njih pa jedla še:
klene, podust, krapa, lipanja, dve vrsti postvi: šarenka in potočnica, zatlovščica...
V bistvu sem ugotovila, da sem že kar dosti rib probala za nekoga, ki v principu ne mara rib:) Tako da je še upanje za vse tiste, ki imate take neriboljubne člane v družini;) Samo morajo bit tako zagrizeni kot jaz, da vseeno vse probajo... Še vedno pa imam najrajši sardelice in girice:)
Veri