ali to jed kdo dela doma in kako. lepo prosim za nasvet in približna navodila kako to narediti lep pozdrav

Moj domači kruh
ali to jed kdo dela doma in kako. lepo prosim za nasvet in približna navodila kako to narediti lep pozdrav
To so krompirjevi žganci. Pod to ime boš pa že našla kaj uporabnega pri stričku googlu.
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6371
Lp, Saša
Mir in dobro!Joj, ko smo glih pri krompiri pa fašenku, sn se spomnila, ka so moja babica delali poleg repe.
Krompir so skuhali celi, ga narezali tak kak za restaniga. Potle pa spražli čebulo. Ko je bla že rjava, so jo zalili z vodo in solili, pa to prekuhali. Te pa so to polili po krompiri in zmešali.
Meni se vidi, da toti dober okus da glih to, ka praženo čebulo prekuhaš v soleni vodi.
Vsevkup se je vročo.
tumpikaHehe, Škarpina
!
LP
cervusDobri stari dialekt! Uh, kak sn ga pogrešala!
TO!!![]()
škarpina tvoj tekst je bil pravi balzam za to popoldne. delaš mi lušte. naju z možem vedno vleče v vaše kraje. čeprav je na koroškem lepo, je tudi pri vas zelo fajn.
pa še kakšno prleško vreži pa se bomo spravhali.
čao.
m.schafeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo