12. feb 2007 14:00
Ojej, potem pa ne vem
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
12. feb 2007 14:00
Ojej, potem pa ne vem
12. feb 2007 14:13
jernej! Zdaj imam nastavljen napredni urejevalnik in obnaša se takole: ko se prvič po vžigu računalnika prijavim na forum, se dolgo nalaga - najprej stran, potem pa odpira še urejevalnik (šteje od 20 do 1), kar traja kar dolgo (cca 0,5 min). Potem pa se strani odpirajo normalno hitro, urejevalnik pa se ne nalaga več vsakič, ko odprem forum (včeraj pa se je). Tako da je kar OK.
LP
Anja
12. feb 2007 15:02
Lep2 pozdrav tudi od mene.
Mi je ful všeč, sam ne gre pretiravat. No, se bomo že pomirili.![]()
Eh, slikic pa še ne znam prilimat.
lp,
vanjatajnsek
12. feb 2007 15:08

Enostavno ne morem verjet! Po treh dneh brez spanja, brez hrane, brez pijače, sem končno uspela iztuhtat, kako ta reč deluje. Živijo jaz in od mojega očeta starejša hči! (no, ja, tile izbruhi so verjetno zaradi pomanjkanja hrane-se mi je že začelo blesti!)
Lp
cervus
12. feb 2007 15:10
| anja27 je napisal/a: |
jernej! Zdaj imam nastavljen napredni urejevalnik in obnaša se takole: ko se prvič po vžigu računalnika prijavim na forum, se dolgo nalaga - najprej stran, potem pa odpira še urejevalnik (šteje od 20 do 1), kar traja kar dolgo (cca 0,5 min). Potem pa se strani odpirajo normalno hitro, urejevalnik pa se ne nalaga več vsakič, ko odprem forum (včeraj pa se je). Tako da je kar OK. LP Anja |
12. feb 2007 15:20
| jernej je napisal/a: |
S težkim srcem sem izključil Opero 9 med podprtimi brskalniki, dokler avtorji ne popravijo hudega hrošča pri deljenju linij... http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
12. feb 2007 15:34
Ja isti problem je pri Gmail in pri WorldPress (program ki ga uporablja Siol za blog)
12. feb 2007 15:41
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
Tole mi je pa zeloooooo všeč!!!!
Lp-www.mkkamnik.com%2Fforum%2Fstyle_ewww.mkkamnik.com%2Fforum%2Fstyle_ewww.mkkamnik.com%2Fforum%2Findex.p" border="0" width="28" height="30" />
12. feb 2007 15:51
Samo tile uvoženi smeškoti pač niso tolk lepi kot naši...
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom