novost: napredno vnašanje besedila v forum (dobrodošli v 22. stoletje na kulslo)

Da še jaz hitro kakšnega smeškota pritisnem dokler še deluje.In upam,  ko dobim kakšno službo bom pa tudi jaz imela pluskota.

Lep sončen pozdrav
miia

Na pomoč ,če zna kakšna šlogati,naj pove ali bo miia dobila službo,da bo lahko kupila pluskota!

SINEJA

Miia, sva že dve!

Atina
Miia- pa si pluskota precej glasno zaželi za rojstni dan (tako sem jaz naredila lani- pa mi je uspelo) Lep dan in veliko se smejte
Vesna Leben
Hihi, Jernej, saj vem, da niso posamezni gumbki, to se samo tako reče:) Mislila sem, če bi se dalo naredit, da bi imeli kje na strani tale undo gumb, da če nekaj daljšega napišeš, ne vrže vsega ven zaradi enega klika. Ali pa če obstaja kaka finta, kako to dobiš nazaj na kak drug način? Veri
Ne žal tehnično to ni mogoče (in to ni fraza!). Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Novost naprednega urejevalnika: Dodali smo možnost uporabe vseh možnih barv, niste več omejeni na privzetih 40 ali koliko jih je bilo.. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Pa imemo celo mavrico in še več. reza

samo poskušam; to z barvami

aknelab

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti