17. jan 2007 11:42
Se kar strinjam z Vladom, potem pa zagledam torto "DUŽINSKO DREVO" in bi najraje napisala kar dest strani "oh in sploh".... Mnenje se lahhko spreminja iz trenutka v trenutek
17. jan 2007 11:42
Se kar strinjam z Vladom, potem pa zagledam torto "DUŽINSKO DREVO" in bi najraje napisala kar dest strani "oh in sploh".... Mnenje se lahhko spreminja iz trenutka v trenutek
17. jan 2007 13:59
Ati zlati, vse čestitke tebi!
17. jan 2007 14:08
Jaz ponavadi ne pišem takšnih mnenj pod recepti, me pa res ne moti, če so napisana
18. jan 2007 23:43
Jah,recept je treba pohvalt,če je dobr.Parkrat je lahko, potem je pa že teženje.Za vse je treba met občutek-mislim.
19. jan 2007 6:32
Če se kregamo glede mnenj, bi se potem lahko kregali tudi zaradi fotografij zraven recepta (nekateri recepti imajo 10 slik, drugi pa nobene). Lep dan in veliko se smejte
19. jan 2007 7:53
Ampak dokler jih ima jernej voljo gor "popat", je to za nas samo +, a ne? Potem pa sam oceniš, koliko in od katerih avtorjev jih boš pogledal... Vem pa, rozanec, da je to mišljeno kot hec, ne kot novo izhodišče... Se pa zelo zelo strinjam s kobro1! jasna
19. jan 2007 8:36
Res je Jasna1- mišljeno je bilo kot hecKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Pirini svaljki s pršutom