Men se pod časovnim pritiskom vsaka peka sfiži. Tako da tik pred zdajci rajši ne pečem nič. Ne vem, kako to funkcionira pri tebi, upam pa, da se je popoldne dobr razvilo. LP

Slana pita (Salty pie)
| Kyara je napisal/a: |
| Jaz pa sem dobila za božič silikonski pekač iz pekarne Vrhnika in gor piše, da je pekač za diamante. Recepta ni nobenega zraven, pa me zanima, ali katera pozna tako pecivo? V pekaču je 6x3 luknjice, ki so pol manjše kot za mini mafine, na dnu pa je vzorček kot pravi diamant. Sedaj pa ne vem, če naj noter vlijem maso za mafine ali pa obstaja za diamante kakšen poseben recept. Samo če naredim mafine, pol se diamantni vzorček ne bo videl na njih. Mafini stojijo pokonci, ta vzorček pa je na dnu modela. po moji kmečki logiki bi se tu noter naj peklo nekaj, kar se zvrne ven, da se vidi vzorček. Ali pa ne? pomagajte prosim. Se opravičujem, ker sem se vrinila v temo. Kyara |
| mamamia je napisal/a: |
| Ja, modelj je res uriginalen, mekič mi je pa znan in hčerinih sms sporočil: jas sn zaj v mekiču...Gremo torej pečt donace...mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom