Rogljič Croque Madame
Jaz delam po zdravi pameti: torej, če bi ves čas futrala telo z dodatnimi vitamini, bi se razvadilo in ne bi več toliko vsrkavalo iz sadja in zelenjave, ki je na spl. dosti pojem, tega nočem, torej jih na splošno ne jem.
kadar pa čutim, da se me kaj loteva, me praska v grlu ali par dni nisem nič spala, takrat vzamem kako vitaminsko tableto, dva tri dni recimo in moram rečt, da pomaga, na ta način dostikrat ne zbolim.
Trenutno pa jih dokaj redno jemljem, ker sem noseča in vsak dan bruham, tako da ne vem, koliko tega krasnega sadja dejansko ostane v meni in se mi zdi bolj ziher, da vzamem še kaj, sploh ker dostikrat tudi čutim, da ni dovolj (krči, padec imunosti...) ko bom nehala bruhat oz. če bi bila v redu, bi jih nehala jemat.
Tak da po moje za vsak slučaj jih ves čas jemat, je neumnost, ker potem ne bojo tako delali takrat, ko je kriza, ker se telo malo navadi. neumnost je pa tudi nikoli vzet vitaminov in rajši zbolet ali it na bolniško par dni prej za brezveze, če se da vse skup lepo obit z dozo vitaminčkov in pomarančnim sokom:)
VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako