Zvezdni janež

zvezdasti janež dobite tudi v cvetličarnah ga uporabljamo za aranžiranje venčkov. ponavadi je pakiran v vrečkah in mislim da je dober za kuho. jst tudi cimet pa žbice uporabljam za kuhano vino pa ni še nihče umru.kaj pa delate z janežem? sem firbčna! darjapelko
Zvezasti janež sem kupila pred nekaj dnevi v Intersparu. V kartonastem stojalu, kjer je vse po enotni ceni cca 298 sit, so mali okraski, pakirani skupaj in zvezdasti janež in malo daljšče cimetove palčke. Ja pa malo skrito. Ker imajo v vseh enako postavitev, je to blizu smrekic in lučk. Ne ob polici z okraski. Tudi v provinco včasih zaide kak iskan artikel ... frina
Ko sem pred kakšnim mesecem iskala vanilijo v stroku, sem poleg videla tudi vrečke z zvezdnim janežem. To je bilo v Sparu. Me pa čudi, da ga je tako težko dobiti, glede na to, da sem iz Jesenic in imamo pri nas veliko slabše založene trgovine ( Spar, Mercator ). Bom prov danes, ko bom šla v trgovino še enkrat pogledala na tisti konec, če ga imajo. Je pa bil pakiran v vrečkah. CARLY

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti