Bio potencial in magnetna blazina

bartac  

član od: 26.2.2009

sporočila: 20

19. maj 2010 11:50

Pozdravljene, zopet se obračam na vas. Pri nas doma je ena gospa prodajala te magntne blazine... Z nihalom je izmerila tokove po ležišču in povedala kakšne težave ima moja babica, moram povedat da je kar zadela njene težave.... No, in ker smo takšni ljudje, ki jih lahko kar hitro nas..... smo blazino vzeli za en mesec na probo... Naštevala je različne težave, ki bi jih naj odpravila oz. omilila (bolečine v križu, revmo....). Zanima me kaj danes mislite o teh blazinah???? Ali kaj pomaga pri različnih bolečinah??? Lep pozdrav, Barbara

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4311

19. maj 2010 12:09

Ne vem, kako je s to gospo, čisto prepričana pa sem v to, da je dost enostavno naštet težave, ki jih imajo naše babice (vsaj v večini) in pač ne more biti kakšna posebna znanost. O učinkovitosti takih pripomočkov pa ne bi. Dvestoprocentno sem prepričana v to, da mi je ful lažje narezat čebulo s statusovim pripomočkom, o učinkovitosti takih zadev bi se pa verjetno morala iz dneva v dan prepričevati in bi mogoče na koncu celo začela verjeti, da je pa mogoče le mal boljše.

Ampak to je samo moje mnenje, ki ni podkrepljeno z lastnimi izkušnjami.

 

Lep dan vsem skupaj - zunaj je sooonceeee

rrr

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

19. maj 2010 12:10

Rrr, se popolnoma strinjam! Mateja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti