Predvsem bi rekla, da je trgovina v Črnučah namenjena tistim, ki se profesionalno ukvarjajo s slaščičarstvom, tako so sestavine pakirane v večjih količinah, pribor in slaščičarska oprema pa je tudi namenjen profesionalcem - najbrž primerne kakovosti in zato tudi višje cene.
Kar zadeva trogino Sve i svašta pa je na njihovin prodajnih policah najti manjša pakiranja, oprema - modelčki za piškote, modli za torte... - je od proizvajalcev, ki jih tudi sicer najdemo v trgovinah (Tescoma, Zenker...ali pa sestavine - Schwartau), le da je večja izbira. Jaz bi rekla (ne vem, če je tudi res tako), da so trgovinico odprli in jo zalagajo s stvarmi, po katerih povprašujejo gospe, ki pečejo peciva v večjih količinah za poroke, krste, obletnice... (tega je pri njih še veliko). Zdi se, da nabavljajo večje količine pri proizvajalcih, potem pa jih prepakirajo (sem bila zadnjič na spletni strani Tescome in ima praktično identične modelčke za piškote kot Sve i svašta, s tem, da sem jih n Hr. lahko kupila posamezno).
... Zdaj ko tole pišem, sem dobila še idejo - če bi dosti težili z modelčki za speculase ali čim podobnmim, nam jih mogoče še uvozijo

Lepo bodite
Irena