Mueller ima nove pekače

Sem bila danes radovedna in sem šla danes pogledat v mariborski Mueller, kakšne pekače imajo. Na svoje veliko presenečenje sem ugotovila, da so ukinili gospodinjski oddelek. Bila sem v Muellerju na vogalu Gosposka - Jurčičeva, morda pa je v Mariboru še kakšna njihova trgovina, a zanjo ne vem. Mariborčanke, razsvetlite me! In to mene, ki si domišljam, da se kar spoznam po trgovinah. riba-ribica
Gospodinjski oddelek je samo še v Ljubljani, Kranju in Kopru. Nimam pojma zakaj so jih drugje ukinili.
Kranj ima gospodinjski oddelek, samo se skrije pred Ljubljano.
Alexis! Takšen pekač imajo v ljubljanskem Muellerju na Čopovi. Večji ima 26 do 28 cm, imajo pa še manjšega. Preverjeno danes na poti iz službe. Cene sem pa do doma žal že pozabila. Lep pozdrav & dober tek! harmonija
Harmonija hvala. Upam, da ga imajo tudi v BTC-ju v Muellerju, ker je tam najlažje priti, glede na to, da nima sestra nobenega opravka v centru. alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 21. nov 2006 17:36:19
Nekaj teh pekačev je tudi na nemškem ebayu, vendar morate vprašat za poštnino. Izgledajo pa kar fajn mateja
Saj večino pekačev iz te serije se dobi v Muellerju, nekaj je v Otto katalogu, Quelle jih ima tudi, samo ne naš, ampak nemški. Sem pa med brskanjem odkrila še eno pekarsko nemško stran, ki sicer ni v direktni vezi s to temo, ampak je vredna ogleda, kaj vse se dobi: http://195.226.112.47/200/cgi-bin/shop.dll?SESSIONI Loni Makaroni
V Muelelrju je najcenejši skoraj 8 jurjev, najdražji, tisti za torte z dvojnim dnom (zeno ravno in eno s tulcem) pa je skoraj 12 jurjev, ceneje kot v Otto katalogu. Loni Makaroni
V Mullerju sem videla tudi pekače v obliki zvezd. Velike in majhne. beki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti